Салата от спанак с печена тиква здравословно
Продукти
- 1 с.л. риба тон от консерва, по желание
- 1 краставица
- 1 лимон , на сок
- 120 г тиква , сварена
- 200 г спанак , пресен
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и накъсваме или нарязваме с много остър нож спанака.
- Поставяме го в купа или подходяща чиния.
- Обелваме, измиваме и нарязваме краставицата и я добавяме към спанака. Добавяме лимоновия сок и сол на вкус и разбъркваме.
- Нарязваме тиквата и прибавяме в купата.
- По желание, гарнираме с 1 с.л. риба тон и сервираме.
Либийски сладкиш
В дълбока купа смесваме яйцето, захарта, млякото и разтопеното масло.Разбъркваме добре.След това доба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook