Close search

Пълнозърнест хляб със семена здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

3.0
от общо 128 гласа
Време: 70
Ниво: лесно
Порции: 6

Пълнозърнест хляб със семена photo-credit Полезен пълнозърнест хляб

Начин на приготвяне

1. В купа слагаме киселото мляко, содата и оцета. След като шупне, добавяме останалите съставки без семената.

2. Разбъркваме добре сместта, докато получим гъсто тесто като "кексово тесто".

3. Взимаме продълговата форма (около 35-40 см) за печене и я намазваме с олио и поръсваме с брашно.

4. Изсипваме тестото и поръсваме със семена и малко от овесените ядки. Печем на предварително загрята фурна на 200 градуса около 60 мин. или до готовност.

Още от : печива

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност