Close search

Шишчета Якитори

5.0
от общо 126 глас
Време: 80
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 11 1020d7900f79fe81c6e34b8aaafaa3a79da015e7390b7c2699bef6a4285c3495 Червено вино

Шишчета Якитори photo-credit Ароматни свински шишчета

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме месото на кубчета. Мариноваме го в соев сос, водка и олио. Оставяме в хладилника поне за 1 час.

2. Нарязваме чушките и лукът на едри парчета. Нанизваме месото на шишчетата като редуваме със зеленчуците.

3. Печем шишчетата на скара или оребрен тиган, като докато се пекат отгоре слагаме стръкчетата розмарин, за да си пуснат аромата.

4. Сервираме с гарнитура по желание.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност