Шоколадов мус с кафе
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбъркваме с тел жълтъците, захарта, какаото и кафето и ги поставяме върху тенджера с вряща вода на котлона. Бъркаме непрекъснато, докато жълтъците започнат да се сгъстяват.
- Добавяме начупения на парченца шоколад и разбъркваме до разстопяването му, като внимаваме да не останат бучици или парченца, а кремът да стане напълно хомогенен.
- Оставяме да се охлади. Добре охладената сметана разбиваме на пухкав крем и внимателно я смесваме и разбъркваме с шоколадовата основа.
- Изсипваме мусът в купички и го оставяме на студено в хладилника да стегне.
- По желание, преди сервиране може да гарнираме с малко бита сметана и малини.
Лимоново сладко
Измиваме добре лимоните. Настъргваме кората им и ги изцеждаме хубаво. В голяма метална купа разбърква...
Мъфини с кола
В купа смесваме сухите продукти.Разбиваме яйцата, добавяме маслото и накрая колата.Към сухите продукт...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook