Шоколадов мус с къпини
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбъркваме с тел жълтъците, захарта, какаото и кафето и ги поставяме върху тенджера с вряща вода на котлона. Бъркаме непрекъснато, докато жълтъците започнат да се сгъстяват.
- Добавяме начупения на парченца шоколад и разбъркваме до разстопяването му, като внимаваме да не останат бучици или парченца, а кремът да стане напълно хомогенен.
- Оставяме да се охлади. Добре охладената сметана разбиваме на пухкав крем и внимателно я смесваме и разбъркваме с шоколадовата основа.
- Изсипваме мусът в купички, най-отгоре поставяме къшините и го оставяме на студено в хладилника да стегне.
Рецепта за домашен крем против стрии и целулит
Разтапяме какаовото масло на водна баня и добавяме ...
Пържени яйца на очи
Загряваме маслото в тиган, към него прибавяме малко сол и червен пипер. Отгоре счупватме яйцата, като...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook