Шоколадова торта с ром
Продукти
Начин на приготвяне
- В купа разбъркваме брашното, какаото, бакпулвера и ванилията.
- Към тях се прибавяме разбитите яйца, захар и масло.
- Получената смес изсипваме в тава и печем в умерено нагрята фурна (180-200 градуса), около 40 минути.
- В тенджерка на водна баня разтапяме черния шоколад. Добавяме рома.
- Докато блата е още топъл (топъл, но не горещ) го намазваме обилно с шоколада.
Съвет:
По желание, може да сиропираме блата със захарен сироп, приготвен от 2 ч.ч. захар и 1 ч.ч. вода.
Канелено мляко
В подходящ съд кипваме млякото на котлон.Снемаме от котлона и добавяме канелата и меда.Разбъркваме вн...
Мъфини "Рафаело"
Смесваме сухите съставки в голяма купа и разбъркваме добре. Правим кладенче в средата и оставяме наст...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook