Шоколадово суфле с плодове
Продукти
Начин на приготвяне
- Натрошаваме шоколада и го разтапяме заедно с маслото, на водна баня, като бъркаме непрекъснато.
- Разбиваме яйцата със захарта на пяна, след което прибавяме шоколадовата смес, брашното и какаото. Разбъркваме всичко много добре.
- Намазняваме осем формички с диаметър около 8 см. По желание може да поръсим с малко какао по дъното и стените на формите, след което напълваме с шоколадовата смес. Добавяме от плодовете (отгоре) във всяка от формичките. (Какаото позволява да обърнем суфлето в плоски чинии и да сервираме отделно).
- Загряваме фурната на 220 градуса и печем суфлето 10 минути, но не повече, тъй като има опасност да се изпече вътрешността, което не е желан ефект.
- Сервираме веднага.
Супа с киселец
Когато водата заври, в нея се слагаме ориза, нарязания на ситно морков и солта. При омекването на ори...
Свежа салата с царевица и маслини
Почистваме и накъсваме листата радичио и зелена сал...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook