Скумрия на тиган
здравословно
Начин на приготвяне
- Филетираме рибата и я осоляваме, поръсваме с ригана. Намазваме я с малко зехтин.
- Загряваме оребрен тиган и първо я слагаме с кожата надолу. Печем около 8-10 минути, след което я обръщаме за още 10 минути.
- За гарнитура нарязваме домати и краставици, които може да полеем с дресинг от зехтин, риган и малко лимон.
- Сервираме в голяма чиния и овкусяваме рибата с изцеден лимон.
Лека салата
Измиваме доматите и нарязваме на половинки няколко от тях.Обелваме краставицата и я нарязваме.Измивам...
Сурова туршия без варене
Измиваме и нарязваме зеленчуците. Изчистваме чушките от семките.Редуваме зеленчуците в буркана, като ...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
Може би ще я пробвам тези дни. Интересно ми е дали ще разбера когнитивната си зрялост, ако я приготвя, хаха! Този mental age test вероятно би го оценил високо!