Сладкишът на мама
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбиваме маслото с половината от захарта, прибавяме виното и какаото.
- Слагаме сместа на котлона да заври.
- Тази смес разделяме в две чаши. Едната чаша оставяме да изстине.
- В отделен съд слагаме четирите яйца и ги разбиваме с останалата захар, брашното с бакпулвера, водата и останалата една чаша шоколадова смес.
- Печем около 30-40 минути, на 180 градуса.
- След като изстине сладкиша, го намазваме с останалата чаша шоколадова смес.
Пържен сладолед
Смиламе бисквитите и кокосовите стърготини в блендер.От сладоледа оформяме топки, които слагаме във ф...
Сладкиш без яйца
Разбиваме всички продукти за сладкиша много добре, като предварително сме разтворили содата в киселот...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook