Close search

Солен кекс с коприва

4.2
от общо 130 гласа
Време: 60 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Солен кекс с коприва photo-credit Солен кекс с коприва

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Разбиваме яйцата с миксер и към тях добавяме натрошеното сирене и сметаната.
  2. Разбиваме отново и добавяме пресятото с бакпулвера брашно и нарязаната коприва.
  3. Разбъркваме до получаването на кексово тесто. При необходимост добавяме още малко брашно. 
  4. В правоъгълна форма за кекс поставяме хартия за печене и в нея изсипваме полученото тесто.
  5. Поставяме в предварително загрята на 180 градуса и печем около 45-50 минути.

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    Прилича повече на хляб, няма мазнина. И се пече само 30 минути.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност