Спаначена салата с авокадо и киноа
Продукти
Начин на приготвяне
- Зеленчуците се измиват и почистват.
- Спанака се накъсва а останалите зеленчуци нарязват.
- Киноата се вари до готовност 10-20 минути зависи от продукта.
- Смесваме продуктите и ги оформяме в подходяща чиния, овкусяваме със зехтин, зелен лимон и сол.
- Добавяме рибата тон, маслините и авокадото, и сервираме.
Филе от сьомга с черен ориз, лимец и кълнове
Сьомгата се приготвя на пара за 12 минути или в лек...
Печено филе от сьомга с черен ориз, лимец и кълнове
Сьомгата запичаме в малко зехтин и бяло вино за 12 ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook