Печено филе от сьомга с черен ориз, лимец и кълнове
от общо
126 глас
Време: 12 ч. и 30 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1
Ниво: професионално
Порции: 1
Продукти
Начин на приготвяне
- Сьомгата запичаме в малко зехтин и бяло вино за 12 минути.
- Лимеца е хубаво да престои цяла нощ във вода, след което го сваряваме.
- Сваряваме и черния ориз и ги смесваме като овкусяваме със сол и зехтин.
- От бялото вино, лайма и маслото приготвяме сос.
- Оформяме ястието в подходяща чиния – сьомгата, черният ориз с лимец, кълновете и руколата и ги заливаме с винения сос.
Спаначена салата с авокадо и киноа
Зеленчуците се измиват и почистват. Спанака се накъ...
Кейк с черен шоколад, овесени ядки и ягоди
На водна баня разтопяваме маслото и шоколада. Разби...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook