Стек от риба тон
от общо
126 глас
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Взимаме голям стек от риба тон. Подсушаваме го с кухненска хартиена кърпа.
2. Посоляваме и овкусяваме с черен пипер и намазваме с олио.
3. На горещ оребрен тиган печем стека по 3 до 5 минути от всяка страна (в зависимост от силата на котлона), печем до златисто.
4. Сервираме с гарнитура по желание - зелена салата, картофена салата и др.
Питки с масло
1. Пресяваме брашното и правим кладенче. Слагаме в него маята, солта и захарта. Започваме да наливаме...
Лесен ябълков сладкиш
1. Обелваме и нарязваме ябълките на резенчета. Поръсваме ги с кафявата захар и канелата и сока на пол...
принтирай
приготви
добави в любими
6 Коментара
I conceive this web site holds some real superb information for everyone : D. slot resmi
aspirin has been time tested to relieve minor pains and inflammation and it is cheap too.. rtp slot
aspirin has been time tested to relieve minor pains and inflammation and it is cheap too.. rtp slot
I consider something truly interesting about your site so I saved to fav. toca si esarfa absolvire
Grill the steak on a hot ribbed pan for three to five minutes on each side, depending on the stove's power, until it turns golden. - driveway repairs auckland
Wow! That looks yummy. Thanks for sharing! www.fordofcolumbiacity.com/