Close search

Стек от риба тон

5.0
от общо 126 глас
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Стек от риба тон photo-credit Вкусен и лесен за приготвяне стек от риба тон

Начин на приготвяне

1. Взимаме голям стек от риба тон. Подсушаваме го с кухненска хартиена кърпа.

2. Посоляваме и овкусяваме с черен пипер и намазваме с олио.

3. На горещ оребрен тиган печем стека по 3 до 5 минути от всяка страна (в зависимост от силата на котлона), печем до златисто.

4. Сервираме с гарнитура по желание - зелена салата, картофена салата и др.

6 Коментара

  1. Small
    Анонимен

    I conceive this web site holds some real superb information for everyone : D. slot resmi

  2. Small
    Анонимен

    aspirin has been time tested to relieve minor pains and inflammation and it is cheap too.. rtp slot

  3. Small
    Анонимен

    aspirin has been time tested to relieve minor pains and inflammation and it is cheap too.. rtp slot

  4. Small
    toca si esarfa absolvire

    I consider something truly interesting about your site so I saved to fav. toca si esarfa absolvire

  5. Small
    Ryan

    Grill the steak on a hot ribbed pan for three to five minutes on each side, depending on the stove's power, until it turns golden. - driveway repairs auckland

  6. Small
    Angel17

    Wow! That looks yummy. Thanks for sharing! www.fordofcolumbiacity.com/

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност