Свински шишчета от бут на грил тиган
от общо
127 гласа
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Червено вино
Продукти
- 1 червена чушка
- 1 голяма глава кромид лук
- 1 зелена тиквичкa
- 500 г свински бут
- 1 с.л. червен пипер
- черен пипер
- сол
- риган
- олио
- 2 стръка розмарин
Начин на приготвяне
1. Нарязваме свинския бут на кубчета. Мариноваме го с малко олио, червен пипер, черен пипер, риган и сол.
2. Нарязваме на парченца зеленчуците и започваме да редим шишчетата.
3. Загряваме грил тиган и слагаме шишчетата в тигана, заедно със стръкчетата пресен розмарин.
4. Печем на умерено силен котлон (напр. степен 7 от 9), като обръщаме шишчетата по няколко пъти. След като станат готови, ги слагаме в дълбок съд и покриваме с капак, за да се отпуснат.
5. Сервираме след около 10 минути със салата по желание.
Паста от нахут с чери домати и бурата
1. Нарязваме доматите на две и ги нареждаме в тавич...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook