Сьомга на фурна върху подложка от ориз здравословно
Продукти
- 1 к.л. пикантина или вегета за ориза
- 2 с.л. масло
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
- 0,5 лимон
- 1 с.л. зехтин
- 150 г ориз
- 400 г филе от сьомга
- 20 г подправка за риба
Начин на приготвяне
- Измиваме филето и го осоляваме и поръсваме с подправката за риба. Слагаме го върху хартия за печене и доливаме малко вода. Печем на 180 градуса, около 20 минути.
- През това време сваряваме ориза и го прецеждаме. Добавяме настъргана лимонова кора, подправката за ориза и маслото.
- Изцеждаме лимона, добавяме малко зехтин и поливаме ястието, след като сме го сервирали.
Сладкиш Кайзершмарен
Разбиваме жълтъците със захарта, ванилията, млякото и брашното.В отделен съд разбиваме на сняг белтъц...
Постно зеле
Задушаваме настъргания лук и нарязаните на ситно моркови в малко зехтин и вода. Добавяме дафиновия ли...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook