Сьомга със сметана
Продукти
Начин на приготвяне
- Посоляваме сьомгата добре, посипваме я с черен пипер и копър. Добавяме чесъна и нареждаме в йена-тава.
- Заливаме със сметаната, почти да покрие рибата.
- Печем на умерена фурна 50 минути или на силна фурна 35 минути. (Рибата е готова, когато сметаната добие зачервена коричка).
- Сервираме гореща, по желание с гарнитура от картофено пюре, задушени картофи или зелена салата.
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Коктейл "Максима"
Във висока чаша слагаме леда. Добавяме водката и портокаловия сок, разбъркваме.Гарнираме с резенче по...
Баклава
Намазняваме тавичка и поставяме в нея 3 точени кори, напръскваме ги с олио (или разтопено масло). Сме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook