Тирамису с ром
Продукти
Начин на приготвяне
- Разбиваме белтъците на сняг, с една щипка сол.
- В друг съд разбиваме жълтъците със захарта, след това добавяме маскарпонето.
- После смесваме двата крема, като бъркаме леко с дървена лъжица и прибавяме ванилията.
- Рома добавяме към кафето (трябва да е поизстинало).
- Топим бишкотите в кафето, една по една, и ги нареждаме в тавичка, мажем с крем, и така до края.
- Отгоре наръсваме какао на прах, порцираме и сервираме.
Бъркани яйца със сушени домати, спанак и сирене
Почистваме и нарязваме спанака и лука. Нарязваме до...
Печени пресни картофи с масло и магданоз
Измиваме много добре картофите и ги нарязваме. Пост...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook