Царевично хлебче
Продукти
- 1 ч.ч. брашно
- 1 ч л. сол
- 1 ч.ч. царевично брашно
- 2 ч.л. бакпулвер
- 2 с.л. захар
- 1 яйце
- 3 с.л. масло , разтопено
- 1 ч.ч. прясно мляко
Начин на приготвяне
- Смесваме с лъжица сухите продукти в купа. Разбиваме мокрите продукти (яйцето, млякото и маслото) и ги прибавяме към сухите. Омесваме тесто. Оформяме хлебче (в предпочитана форма).
- Намазваме тавичката, в която ще печем с масло или слагаме хартия за печене, и слагаме хлебчето.
- Печем в загрята фурна на 200 градуса, около 30 минути.
Пълнени палачинки с маскарпоне и сладко от ягоди
Разбиваме яйцата във висока купа, постепенно прибав...
Печено пилешко месо с бира и розмарин
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook