Ябълков сладкиш с канела
Начин на приготвяне
- Разбиваме хубаво яйцата със захарта. Към тях прибавяме олиото и канелата.
- След това смесваме брашното с бакпулвера и канелата. Пресяваме и ги прибавяме към яйчената смес. Разбъркваме добре до получаването на гладка смес.
- Обелваме (по желание) и нарязваме ябълките ,и ги прибавяме към сместа.
- Сместа изсипваме в тава или кексова форма предварително намазана с олио.
- Върху още суровата смес поставяме резени ябълка.
- Печем в предварително загрята на 160-170 фурна, около 50 минути.
- Гарнираме с пудра захар и по желание, декорираме с бишкоти.
Пай със сирене
Разточваме бутер тестото съвсем леко и го полагаме във форма за пай.Кипваме виното със сметаната и пр...
Салата със спанак и червено цвекло
Изчистваме спанака и сваряваме червеното цвекло до ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook