Ягодово суфле
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и поръсваме ягодите със 70 г от захарта и ги оставяме да престоят така докато попият.
- След това отцеждаме ягодовия сок.
- В купа разбиваме жълтъците с останалата захар. Добавяме брашното пресято с бакпулвер и ванилия, сметаната и солта.
- Отцеденият по-рано ягодов сок смесваме с белтъците разбити на сняг.
- Смесваме двете купи и разбиваме до хомогенност.
- Изсипваме във формички и печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 10 минути.
Коктейл "Amber-Maple Old Fashion Batch"
Изсипваме всички съставки в кана.Разбъркваме ги доб...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook