Close search

ИДЕЯТА “ ALEJANDROS Label “

Добавено от Alejandros Label
Видяна: 4158 ИДЕЯТА “ ALEJANDROS Label “

Продукти

В тази страница -  нови авторски ,както и запомнящи класически коктейли. Ще се опитаме да отговорим на всеки ваш вкус. Всяка седмица ще може да си запишете новите ни попълнения, които ще забъркаме специално. Освен коктейли, ще имате възможността да следите и най-посещаваните места, като ресторанти и клубове в България. Ще обърнем внимание на ”Гурме кухнята” и “Гурме културата”.
Enjoy……

Начин на приготвяне

Тук представям една идея, една магия, една професия наречена „Барман”. Забравена с годините в България, кара хората, които я практикуват от професия или занаят да я наричат „просто нещо временно докато си намеря работа”. Това ме обижда, но и ме мотивира да покажа , че има място и има хора, които не се срамуват да кажат, че могат, че разбират и, че практикуват с достойнство. Това е изкуството да предаваш аромата,историята и качеството на напитките, правено от дълбока древност.
Такива са барманите и ако ти си мотивиран и ни подкрепяш ела тук, истински сме и сме ти приятели.Това е мисията на можещите, на хората с въображение, които искат да създават и творят в името на човечеството!!!
....p.s.Alejandro’s Label

1 Коментар

  1. Small alejandros%20label
    Alejandros Label

    School for beginners bartenders

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност