ОКТОПОД НА СКАРА-КРИОПИГИ
Добавено от
Swea54
Видяна: 6844
Продукти
1 октопод 1 глава лук 1 морков 1 глава целина черен пипер на зърна 1 дафинови листа 1 глава чесън 1 кафена чашка винен оцет 1 кафена чашка червено вино 2 коркови тапи 2-3 стръка пресен риган 1 кафена чаша зехтин 1 лимон
Начин на приготвяне
Изваждаме човката от октопода, заливаме с 700 мл. студена вода прибавяме всичките продукти без лимонаи варим на тих огън 40-50 мин.От вече свареният и отцеден октопод отделяме пипалата и ги печем на силно нагорещената скара,предварително намазана с мазнината. Правиме дресинг от зетин,лимон сол,чесън,черен пипер и заливаме !Добър апетит и не забравяй чаша бяло вино...!
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook