Свински вратни пържоли с чесън и дръжки от магданоз
Добавено от
djidjka
Видяна: 5128
Продукти
За 2 порции: 2 броя вратни пържоли 1 връзка магданоз 4-5 скалидки чесън 2 супени лъжици горчица
Начин на приготвяне
От магданоза се отрязват дръжките и се нарязват на ситно. Същото се прави с чесъна, като е задължително да се нареже, а не да се мачка с преса. Пържолите се начукват първоначално, след което се слагат дръжките от магданоз и чесъна и продължават да се начукват, докато продуктите не влезнат в самата пържола. Същото се повтаря и от другата страна, след което пържолата се намазва с горчица и се пече на нагорещена скара или барбекю.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook