торта за 60 парчета
Добавено от
milev
Видяна: 3887
Продукти
30 яйца 0.900+1.000+0.200 кг захар 0.900 +0.200 кг брашно 2.000 кг цедено мляко 0.250 кг конфитюр 0.200 кг орехи 1.000 кг пудра захар 0.100 кг масло /маргарин/ сладкарска боя
Начин на приготвяне
Продукти Начин на приготвяне ТЕХНОЛОГИЯ 1.приготвяне на препарация 2.приготвяне на захарен сироп 3.избиване на сметаната и овкусяване 4.приготвяне на крокант 5.приготвяне на марципан 6. изработване на декоративни елементи Платките се трампират след което се зафилват с крема поръсва се с конфитюр и крокант охлажда се за 12 часа.Тортата се облича с марципана,накрая се гарнира и декорира ПС. Професионален сладкар ще разбере
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook