Close search

10 съвета на Ванга за добро здраве

10 съвета на Ванга за добро здраве 10 съвета на Ванга за добро здраве Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Ванга е феномен, който може би никога няма да може да бъде обяснен или разбран. Историите за нея са безкрайни, а хората, на които е помогнала - безброй. 

Добре е да се вслушваме точно в тези хора, които имат дарбата да помагат. Предлагаме ви 10 от най-ценните съвета за добро здраве и правилно хранене, които е добре всеки да спазва. 

1. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате! 

2. Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея. 

3. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки! 

4. Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка! 

5. Никога не прекалявайте с химикалите, торовете, защото ще отровите храната! 

6. Дори да сте болни, не се плашете! Имайте вяра – тя ще ви излекува! 

7. Медицината може да направи чудеса, но и Бог прави чудеса! 

8. Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода. 

9. Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее! 

10. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    СТРАКЪТ от болеста, е по ОПАСЕН, от самата болест. Петров - Натуропат.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност