Close search

24kitchen стъпва на българския ТВ пазар като самостоятелен канал

24kitchen стъпва на българския ТВ пазар като самостоятелен канал От 1-ви март Фокс Интернешънъл Ченълс (ФИЧ) добавя към портфолиото си нов, кулинарен канал. 24kitchen (Туенти фор китчън) е познат на зрителите в България от няколко месеца като 5-часов готварски блок в програмата на телевизионния канал Utilisima. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

От 1-ви март Фокс Интернешънъл Ченълс (ФИЧ) добавя към портфолиото си нов, кулинарен канал. 24kitchen (Туенти фор китчън) е познат на зрителите в България от няколко месеца като 5-часов готварски блок в програмата на телевизионния канал Utilisima. 

„На най-голям зрителски интерес се радват кулинарните предаванията на Ютилисима. В същото време, все по-отчетлива е тенденцията хората да променят навиците си, за да подобрят качеството на живота си. Осем от 10 европейци свързват здравето си с храната, а над 35 процента от тях черпят информация за разнообразното хранене от телевизията. 

Ние ще предложим на българската аудиторията иновативен и интересн проект, фокусиран върху последните тенденции в тази област”, обяснява изпълнителният директор на Фокс Интернешънъл Ченълс за България и Балканите Красимир Николов. 

„ФИЧ запазва своя качествен пакет от развлекателни, документални и лайфстайл канали, като ги таргетира още по-добре и в отговор на предпочитанията на модерната, образована и любознателна аудитория”, коментира Николов. 

Специално място в програмата на 24kitchen ще бъде запазено за българска продукция. Зрителите ще могат да готвят отново заедно с чаровната Йоланта Делибозова – Йоли, чието предаване „Юлисима” имаше успешен първи сезон по Ютилисима. 

През март зрителите ще могат да се запознаят с „Кулинарната революция” на британеца Джейми Оливър, с „Лесните рецепти” на холандеца от белгийски произход Рудолф ван Веен, с мултинационалния екип на „Кухня без граници” и с много други професинални готвачи и любители, посветени на здравословната и вкусна храна. 

24kitchen ще се разпространява в мрежата на Blizoo, Vivacom, Bulsatcom, M-tel-Megalan, M-Sat Cable, Net 1, Satellite BG, SKAT TV. 

За 24kitchen 

24kitchen е най-новият телевизионен проект на ФИЧ в Европа. Каналът бе създаден в края на 2011 година в Холандия, за да отговори на нарастващия интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на все по-приоритетно място качеството на продуктите, които консумират и да гледат кулинарни предавания по телевизията. 

24kitchen разчита на вкусни рецепти, свежи съставки, доказани европейски майстори и HD качество. Под мотото „Готви умно! Живей по-добре!” са събрани предавания със съвети и демонстрации на различни по националност, състав и сложност рецепти. 

Програмата ще се опита да задоволи интересите на всички, които обичат да готвят, искат да подобрят уменията си, да прекарват повече време със семейството и приятелите си или просто да се развличат като гледат телевизионни предавания за пътешествия и храна, приготвена с вдъхновение и поднесена красиво. 

За Фокс Интереншънъл Ченълс 

Като част от Нюз Корпорейшън и водещо име на международния телевизионен пазар, Фокс Интернешънъл Ченълс (ФИЧ) притежава и управлява над 350 развлекателни, филмови, спортни и документални канали, както и представлява на всички основни световни пазари външни телевизионни канали. 

ФИЧ фокусира дейността си върху развитието на специализирани кабелни и сателитни канали, предлагайки разнообразно и висококачествено съдържание, предназначено за публика от различни възрастови групи и интереси. Тези канали са вече наложени имена на световния медиен пазар и се радват на над 1 милиард и 100 милиона зрители, говорещи 35 езика. 

Към групата на ФИЧ в България принадлежат добре познатите National Geographic Channel, National Geographic Wild, National Geographic HD, FOX Life, FOX Crime, 24kitchen.

Източник: http://tvoetoradio.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност