Close search

"Черешката на тортата" открива своя втори сезон тази пролет по Нова ТВ

"Черешката на тортата" открива своя втори сезон тази пролет по Нова ТВ Най-чаровното, вкусно и забавно шоу "Черешката на тортата" открива своя втори сезон тази пролет по Нова ТВ. Любимци на зрителите – артисти, спортисти и политици, отново ще демонстрират повече от един талант в името на купона. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Най-чаровното, вкусно и забавно шоу "Черешката на тортата" открива своя втори сезон тази пролет по Нова ТВ. Любимци на зрителите – артисти, спортисти и политици, отново ще демонстрират повече от един талант в името на купона. 

Всеки делничен ден една известна личност ще приема в дома си или в избрано от нея място четирима други също известни персони. В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен победител. 

През цялото време в ефира на "Черешката" отново ще присъства едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултантът Иван Манчев. И отново той ще бъде едновременно видим и невидим – видим за зрителите и невидим за участниците, чиито избор на продукти, готвене и подреждане на софра ще коментира, като едновременно с това ще дава полезни и професионални съвети на зрителите.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност