Close search

Бебешко парти по случай Благовещение в Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Бебешко парти по случай Благовещение в Медицински комплекс "Д-р Щерев" Бебешко парти по случай Благовещение в Медицински комплекс "Д-р Щерев" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

На събитието ежегодно присъстват стотици семейства и техните малчугани.

По традиция всяка година на Благовещение Медицински комплекс "Д-р Щерев" - най-утвърденият център за женско и семейно здраве у нас, организира специално тържество за семействата и децата, заченати с помощта на екипите на болницата.

 В продължение на 27 години специалистите от екипа на доц. Атанас Щерев са помогнали на над 5500 двойки да чуят благата вест за успешното зачеване на дете. Затова Благовещение е и празник на Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Над 500 родители и техните деца се забавляваха на партито тази година и видяха отново любимите си лекари, ембриолози, биолози и акушерки. Всички малчугани и техните родители се насладиха на специални изненади и подаръци.

Още от вратата гостите получиха значки с надпис Baby Owner. Екипите на болницата също носеха значки - с надписи Baby Producer, Baby Maker, Baby Supporter, Baby Keeper.

Забавното хрумване предизвика много настроение сред всички и е символ на общностното чувство между екипите на болницата и родителите, доверили се на изключителната грижа в Медицински комплекс "Д-р Щерев".

Малчуганите гледаха театрална постановка, забавляваха се в специалните бебешки кътове с аниматори и участваха в харесваните от всички арт ателиета. Рисуване на лица, фокуси, диджей парти, музика за бебета... това бяха само част от изненадите, които очакваха посетителите.

За да уважат лекарите, малките съкровища донесоха рисунки с любимите си мотиви, които бяха представени в специалния изложбен кът в обновеното и разширено родилно отделение на Медицински комплекс "Д-р Щерев". Така те украсиха с любов родилния дом на радостта!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност