Close search

Билки при полова слабост

Билки при полова слабост При полова слабост можете да използвате различни комбинации от лечебни билки, за да възвърнете мощта си Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Неспособността за полов акт се нарича полова слабост. Тя се разглежда под три форми, които са относителна, временна или абсолютна. 

За относителна полова слабост се говори, когато неспособността за полов акт е причинена от дадени обстоятелства или обекти. Временната подсказва с името си, че става въпрос за временна неспособност за извършване на полов акт. Абсолютната се характеризира с пълно полово безсилие.

Причините за това състояние са различни. То може да бъде предизвикано от преумора и стрес, но също така от други заболявания. Колегите от bilka.info дават малко повече информация за тях.

1. Фактори, които намаляват половата мощ - тютюнопушене, стрес, преумора (физическа или психическа), страх, многобройни полови актове или липсата им и други.

2. Заболявания, които могат да доведат до полова слабост - затлъстяването или измършавяването могат да намалят значително половата мощ. Влияние оказват и ниското кръвно налягане, диабета, множествената склероза, еякулацията и други.

За да възвърнете половата си мощ можете да приемате различни комбинации от билки, които наистина ще ви помогнат, но това е в случай, че половата слабост е следствието от външен фактор. Ако в основата за полова слабост лежи заболяване, първо ще трябва да се преборите с него и чак тогава да се доверите на мощните лечебни билки.

  • Билкови отвари при полова слабост

Да споменем още веднъж, че те ще бъдат ефективни, когато става въпрос за полова слабост причинена от психо-нервни травми.

1. Магарешки бодил при полова слабост - използват сушените цветове на растението. От него се взимат 2 супени лъжици наситнена (натрошена) дрога. Сваряват се в 500 милилитра вода за 10 минути. Тази отвара се изпива за един ден на няколко пъти.

2. Бабини зъби при полова слабост - с 400 милилитра вряла вода се залива супена лъжица стръкове от билката бабини зъби. Оставя се да кисне, докато изстине и тогава се прецежда. От запарката се пие 4 пъти на ден. Приема се извършва преди да се консумира храна. Тази доза от 400 милилитра е за един ден, нея разделяте на 4 части.

3. Ветрогон - за 2 часа накисвате в 400 милилитра вряща вода 2 чаени лъжички наситнени корени от ветрогон. Пие се преди да се консумира храна, 3 пъти по 80 милилитра.

4. Целина – използват се корените, като 2 супени лъжици от тях се сваряват в 500 милилитра вода за 15 минути. Пиете 4 пъти дневно по 80 милилитра, като предварително сте прецедили.

5. Семена на сминдух - запарвате за 2 часа супена лъжица счукани семена в 400 милилитра вряща вода. Преди да започнете с приема на илача прецедете. Пийте 3 пъти дневно по кафяна чашка.

6. Билкова смес при полова слабост – по 30 грама от листата на ореха, корените на репея и черния оман. По 20 грама от плодовете на дивия кестен и мехунка, корените на божур. Смесвате билките и взимате 2 супени лъжици. Заливате ги с 500 милилитра вряща вода. Изчаква се запарката да изстине и тогава следва нейното прецеждане. Пие се 3 пъти по 100 милилитра.

7. Люцерна – кипнете 2 супени лъжици люцерна в 600 милилитра вода. Прецедете и пийте преди основните хранения за деня (3 пъти) по 100 милилитра.

8. Смес при полова слабост - вземете купа и в нея сложете един банан, който се намачква на крем. Към него прибавете чаена лъжица прясно масло и супена лъжица пчелен мед. Отделно разбийте един жълтък от домашно прясно яйце. Добавете и него към другата каша и бъркайте. Консумирайте от сместа 3 пъти по супена лъжица.

  • Специално за мъже

1. Сок от целина – добре е по 3 пъти на ден да се взимат само по 2 супени лъжици прясно изцеден сок от целина.

2. Орехови ядки – на ден е препоръчително да се изяжда по чаша орехови ядки. Количеството не се консумира на веднъж, а разделено на 3 части. Яжте орехови ядки в продължение на месец и после направете една почивка от 2 месеца. После можете да повторите.

Кога ще се наблюдават положителни резултати: За да победите половата слабост се иска търпение. За да постигнете положителни резултати, трябва да приемате от предложените билкови рецепти поне 50 дена.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност