Close search

Да изнесем кухнята на балкона

Да изнесем кухнята на балкона Времето вече се затопли. Ще ви покажем няколко идеи как да направите балкона си свеж, уютен и... във вид на кухня Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Времето вече се затопли. Ще ви покажем няколко идеи как да направите балкона си свеж, уютен и... във вид на кухня.

Ако имате малко повече простор, можете да си позволите малки столчета и балконска масичка, на която да пиете сутрешното си кафе.

Друг вариант е да изберете сгъваема маса, която се закача на парапета и е компактно решение за малки пространства. Ако не можете да откриете такава в магазините, потърсете добър дърводелец, който да я направи специално за вас.

Ако балконът ви е затворен, можете да използвате перваза като бар плот. За целта си вземете и по-високи столове.

След като изберете какво ще бъде балконското ви обзавеждане, аранжирайте със зеленина, цветя и подправки. По този начин ще си създадете усещане, че сте в градина. Поставете саксиите на специални висящи стойки, закачете ги на стената или просто ги сложете на пода, така че да не заемат твърде много място.

Романтичните вечери на балкона също са ви гарантирани. Гирлянди от малки лампички, свещници или фенери са елементите, които могат да създадат вълшебна атмосфера.

Източник и снимки: maistorplus.com

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност