Фармацевтичните гиганти от години крият за обикновен витамин убиващ рака
Американският автор Едуард Грифин, в своята книга “Свят без рак” описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин. Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании.
Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост.
С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират.
Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.
Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.
Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременния човек не употребява.
Цивилизованият начин на живот е наложил да се храним с рафинирани брашно, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените натурални храни не се намират в нашето меню отдавна. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и рака е бил рядко явление. Те са употребявали сушени плодове, натурален хляб и даже хляб от просо. По този начин те са поемали нужните витамини в това число и амигдалина.
Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените бяха заявили, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак. Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ оказаха натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17 с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки. Тактиката включваше разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook