Close search

Хармонията не е химера

Хармонията не е химера Какво е общото между жените с активен начин на живот и тези, които не обичат физическите натоварвания? Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Това е целулита. Никой не е защитен от него, нищо не обединява така както целулита - всички искат да се отърват от него.

Най-общо целулитът представлява натрупване на отпадъчни продукти, вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. С разрастването си той притиска кръвоносните и  лимфните съдове.

Закръгленостите, наречени гиноиди, не се трансформират винаги в целулит. Но под влияние на естрогена и заседналия начин на живот могат да раздуят мастните клетки понякога до 60 пъти над големината им. Притискайки колагеновите нишки, нервите и кръвоносните съдове, тези уголемени клетки затрудняват кръвообращението и лимфния поток.


Една от най-ефективните билки за борба с естрогеновия доминанс в организма е билката Агнус кастус. Повлиява намаляването нивата на естрогена. Значително подпомага борбата с целулита.

Центела азиатика (Готу кола) е друга, изключително ефективна съставка, която подобрява кръвообращението и укрепва тъканите.

Репеят също е ефективен в борбата за пречистване на кръвта и лимфата. Тъй като е естествен диуретик, той спомага за по-бързото елиминиране на отпадъчни и токсични вещества от организма.

Да, но как да си доставим всички тези ценни съставки в правилната комбинация и дозировка?

Отговорът е лесен с  LadyHarmonia, добавката на "Ботаник", създадена специално за особеностите и нуждите на на женското тяло.

LadyHarmonia съдържа натурални екстракти с благотворно влияние върху женското здраве и кожата.

LadyHarmonia е изградена така, че да отговаря на нуждите на женската физиология, предполагаща състояния, като менструален цикъл, бременност, раждане и менопауза. Оптималното средство за превенция и профилактика на женското здраве и красота.

Здравословният начин на живот изиска пълноценно и балансирано хранене, движение, добър сън.

LadyHarmonia  помага и усилва ефекта от усилията ни да сме здрави, красиви и щастливи.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност