Close search

Как храненето влияе на секса

Как храненето влияе на секса Как храненето влияе на секса Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Британски учени провели анкета, за да изяснят кои фактори влияят на сексуалния живот на двойката.

Много хора се оплакват от влошаване на сексуалния им живот, без да разбират къде е причината за това. Оказва се, че тя може да бъде свързана с лошото хранене и стресовете, с които се сблъскваме всеки ден, пишат от woman.bg.

Една трета от участниците съобщили, че са се чувствали прекалено уморени за секс, след като са употребявали нездравословна храна. Всеки човек се усеща по-секси, ако е здрав. 

Учените съветват правилно да се храним, за да подобрим и сексуалния си живот. Белият хляб, захарта и картофите увеличават нивото на захарта в кръвта, което също влияе зле на сексуалния живот. 

Трябва да се хапват по-малко пасти, торти и пудинги, както и да се ограничи употребата на сол - всички тези продукти повишават кръвното налягане. 

Не трябва късно вечер да се пие кафе или чай. А спиртни напитки е по-добре да се употребяват, само в ограничени количества - така те създават необходимото настроение, но без да предизвикват сънливост. 

Ако човекът до вас обича пикантните ястия, то той има вкус към интересното в живота и може винаги да ви изненада приятно. 

Любителите на здравословното хранене не се отличават с някакви особени постижения в леглото, а тези, които наблягат на качеството на храната, а не на количеството обикновено са чувствени и романтични.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност