Close search

Комбинацията на лимон и сода - 10 000 пъти по-силен ефект от химиотерапията

Комбинацията на лимон и сода - 10 000 пъти по-силен ефект от химиотерапията Всички знаем колко полезни са лимоните Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Всички знаем колко полезни са лимоните. В комбинация с топла вода за чудесно средство за детоксикация и повишаване на имунитета.

Но какво се случва, ако към тях добавим и сода?

Оказва се, че тази комбинация има 10 000 пъти по-силен ефект от химиотерапия и то без да уврежда здравите тъкани! Защо това е слабо известна информация?

Отговорът е много лесен - съществуват организации, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимона. Всяка година много хора умират докато тази тайна се пази внимателно, за да не бъдат поставени в рискове печалбите на големите корпорации.

Снимка: flickr.com

Както добре знаете лимоновото дърво е ниско. Той заема много пространство, известно е под името на лимон, лима, limoeiro (gal.), llimoner (cat.), limoiaritz (eusk.).
Този плод има силен антиканцерогенен ефект. Освен това има много други свойства. Има много силен ефект върху кисти и тумори

Този плод лекува от рак, тестван е за рак на всички видове, а ако се добави бикарбонат е още по- добре, защото ще се промени стойността на рН на тялото.

Лимонът притежава много силен антимикробен ефект с много широк спектър на действие против бактериални инфекции и гъбички – те обикновено живеят на места с висока киселинност, добавянето на бикарбонат към вашия лимонов сок ще промени стойността на рН на тялото към алкална, каквато в същност трябва да бъде, за да сте здрави. 

Снимка: flickr.com

Лимонът е ефикасен срещу вътрешни паразити и червеи, регулира високо кръвно налягане и е антидепресант, намалява стреса и нервните разстройства.

Вижте рецептата за Лимон и сода против рак тук.

Интерес представлява източникът на тази информация: идва от един от най – големите производители на лекарства, който казва, че след повече от 20 лабораторни тестове, извършени от 1970 до сега данните сочат че:

  • Лимонът унищожава злокачествените клетки в 12 типа рак, включително дебелото черво, гърдите, простатата, бял дроб и панкреас.
  • Вещества от това дърво забавят растежа на раковите клетки и оказват 10 000 пъти по-добър ефект от продукти като Adriamycin, химиотерапия, и наркотичните продукти, които се използват обикновено в света.
  • И това, което е още по – изненадващо: този вид лечение, с екстракт от лимон и бикарбонат, унищожава само злокачествените ракови клетки и не засяга здравите клетки.

Институт на науките на здравето, L.L.C. 819 н. Чарлс Стрийт Балтимор, MD 1201 

Instituto de Ciencias de la Salud, L.L.C. 819 N. Charles Street Baltimore, MD 1201 

Публикувано от ALCYONE 

източник: blogzaserioznihora.blogspot.com 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност