Close search

Култовия руски комедиен сериал „Кухня” тръгва в българския ефир от 18 ноември

Култовия руски комедиен сериал „Кухня” тръгва в българския ефир от 18 ноември Култовия руски комедиен сериал „Кухня” тръгва премиерно по bTV Comedy от 18 ноември Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

От 18 ноемвриbTV Comedy ще завърти премиерно един от най-скъпите руски сериали – комедийната поредица „Кухня”. Зрителите в България ще имат възможност да проследят епизодите всеки делничен ден от 22:00 часа.

„Кухня” разказва забавните случки, които се разиграват в иначе престижния московски ресторант „Клод Моне”. Там най-евтиното шампанско започва от 50 евро, а доста често ястията надхвърлят 100 евро. Ресторантът има двама „господари” – шеф-готвачът Виктор Баринов и управителката Виктория Гончарова. 

В „Клод Моне” ролите са разменени и въпреки че шефката е Виктория, нейната власт неформално приключва на входа на кухнята, откъдето започват владенията на Виктор. Какво ново ястие ще бъде измислено? Как ще бъде приготвено? Кой ще го прави? Всичко това е в ръцете на шеф-готвача, който, освен всичко друго, е и доста забавен тип и невероятен професионалист. 

И под „невероятен професионалист” се има предвид, че е в състояние да изпие алкохол в количества, които биха убили всеки нормален човек, и след това да се върне на работа и да дирижира събитията в кухнята. Разбира се, ако се намери кой да го събуди от любимото му място за спане върху необелените картофи, разбира се.

Работата в кухнята обаче не върви никак гладко – Виктор и Виктория са в постоянен лют конфликт. Тя иска да командва всичко и всички в заведението, а той постоянно я отпраща да си „реди келнерите” и да следи дали покривките са добре изпрани. 

В заведението се появява и още един млад готвач, който се оказва между чука и наковалнята. Човекът има мечта да работи в престижен ресторант и „Клод Моне” е логичната цел. Всичко щеше да е чудесно, ако не го бяха изиграли да чака за интервюто си за работа със скъпия коняк и пури на шефа… 

В добавка, той има и още една „препоръка” – наскоро е преспал с управителката, без обаче да знае коя е. Разбира се, когато тя го вижда, моментално иска от Виктор той да бъде уволнен. А той само това чака – поредната възможност да направи живота на началничката си черен… И всички тези случки са подправени с лют руски хумор и изказ, от който понякога могат да ви почервенеят ушите.

Сериалът е режисиран от Димитри Дяченко, а в главните роли зрителите ще видят Димитрий Назаров, Марк Богатырёв, Дмитрий Нагиев, Елена Подкаминская, Марина Могилевская и др.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност