Close search

Лечебната сила на "жива"-та и "мъртва"-та вода (част 6)

Лечебната сила на "жива"-та и "мъртва"-та вода (част 6) Лечебната сила на "жива"-та и "мъртва"-та вода (част 6) Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Използване на "жива" и "мъртва" вода за лечение на редица заболявания

  • Профилактика на острите респираторни заболявания, простудните заболявания през периода на епидемията

Периодично, 3-4 пъти в седмица сутрин и вечер се изплаква носа, гърлото и устната кухина с "мъртва" вода. След 20-30 минути се изпива 1/2 чаша "жива" вода. При контакт с инфекциозно болен се изпълнява гореописаната процедура допълнително. Желателно е да се измият ръцете с "мъртва" вода.

Появява се бодрост, повишава се работоспособността, подобрява се общото самочувствие.

  • Псориазис, люспест лишей

Един цикъл на лечение трае 6 дена. Преди лечението щателно се измиват със сапун поразените места и се запарват при максимално търпима температура или се прави горещ компрес. След това поразените места обилно се намокрят с подгрята "мъртва" вода и след 8-10 минути започва да се мокрят с "жива" вода. По нататък през целия цикъл на лечение (тоест всичките 6 дни) по 5-8 пъти на ден да се мокрят поразените места само с "жива" вода, без предварително измиване, се запарва и обработва с "мъртва" вода. Освен това в първите три дни на лечение е нужно да се пие преди ядене по 1/2 чаша "мъртва" вода, а през 4, 5 и 6 ден - по 1/2 чаша "жива" вода. След първият цикъл на лечението се прави седмично прекъсване, а след това, цикъла се повтаря няколко пъти до оздравяване. Ако в процеса на лечение кожата силно засъхне, нацепи и боли, то може няколко пъти да се мокри с "мъртва" вода.

На 4-5 - я ден от лечението, поразените участъци от кожата започват да се очистват, появяват се чисти розови участъци от кожата. Постепенно лишейте исчезват съвсем. Обикновено са достатъчни 3-4 цикли на лечение. Трябва да се избягват тютюнопушенето, употребата на алкохол, пикантната и пушена храна, опитайте се да не нервничете.

  • Радикулит

Всеки ден 3 пъти преди ядене се изпива 3/4 чаша "жива" вода.

Болката минава още същия ден, понякога след 20-40 минути.

  • Разширени вени, кръвотечение от разкъсани възли

Промиват се подутите и кръвотечащи участъци от тялото с "мъртва" вода, след това се навлажнява късче марля с "жива" вода и се налагат подутите участъци от вените. Вътрешно се приемат по 1/2 чаша "мъртва" вода през 2-3 часа. Започва се от 1/2 чаша "жива" вода с промеждутъци 4 часа 4 пъти на ден.

Процедурата се повтаря в течение на 2-3 дни.

  • Пъпчива шарка, лющене на кожата, пришки на лицето

Сутрин и вечер след измиване 2-3 пъти с интервал от 1-2 минути се измива лицето и шията с "жива" вода и се оставя да изсъхне без да се изтрива. На набръчканата кожа се правят компреси на всеки 15-20 минути. В тоя случай "живата" вода трябва да се загрее. Ако кожата е суха то трябва отначало да се промие с "мъртва" вода. След 8-10 минути изпълнете гореуказаните процедури. Един път седмично е необходимо да се изтрие лицето със следния разтвор: 1/2 чаша "жива" вода, 1/2 супена лъжица сол, 1/2 чаена лъжица сода. След 2 минути се измива лицето с "жива" вода.

Кожата се изглажда, става мека, запълват се малките вдлъбнатини, изчезват пришките, спира лющенето. При продължително използване бръчките на практика изчезват.

  • Холецистит (възпаление на жлъчния мехур)

В продължение на 4 дена 3 пъти на ден 30-40 минути преди ядене се изпива по 1/2 чаша вода: 1-я път - "мъртва", 2-я и 3-я път - "жива". 

Болката в областта на сърцето, стомаха и дясното подребрие преминава, изчезва горчивината в устата и гаденето.

  • Стерилизация и дезинфекция

Всички предмети, зеленчуци, плодове се намокрят или изтриват с тампон, намокрен с "мъртва" вода.

  • Премахване на отмряла кожа от ходилата на краката

Краката се потапят в гореща сапунена вода, измиват се с топла вода, след това без да се изтриват се намокрят в затоплена "мъртва", разтъркват се участъците с израстъци, отделя се отмрялата кожа, измиват се краката с подгрята вода и се изтриват до сухо.

  • Язва на стомаха и дванадесетопръстника

В продължение на 4-5 дни, 1 час преди ядене се изпива 1/2 чаша "жива" вода. След 7-10 дневно прекъсване лечението се повтаря.

Болките и гаденето спират на втория ден. Намалява киселинността, язвата зараства.

  • Подобряване на самочувствието, нормализиране на организма

Сутрин и вечер след ядене се изплаква устата с "мъртва" вода и се изпива 1/2 чаша "жива" вода с алкалност 6-7 единици.

* Съветваме да не се само лекувате без консултация с лекуващ лекар.

** Схема на уреда за получаване на жива и мъртва вода може да видите тук.

Източник: roads.athost.net

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност