Close search

Shake.bg - най-новият сайт за хранителни добавки и здравословен начин на живот

Shake.bg - най-новият сайт за хранителни добавки и здравословен начин на живот Shake.bg - най-новият сайт за хранителни добавки и здравословен начин на живот Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Най-новият сайт за био- и хранителни добавки на територията на България Shake.bg, вече е онлайн!

Главната цел, която са си поставили неговите създатели, е да излязат от стериотипа, че хранителни добавки са подходящи само за активни спортисти или за хора, занимаващи се професионално с бодибилдинг.

Онова, към което всъщност се стреми целият екип от специалисти, е да наложи здравословния начин на живот. За да оправдаят своята цел, от shake.bg, са заложили на подбрана серия от продукти на различни марки, подходящи както за деца, така и за хора в по-напреднал етап от живота си; както за хора, които тренират само за тонус, така и за спортисти на професионално ниво.

Това, което прави shake.bg уникален спрямо останалите подобни сайтове на интернет пазара, е голямото разнообразие от био храни и продукти, ексклузивното представяне на нови за българският пазар спортни дрехи и наличието на утвърдили се марки на фитнес уреди в световен мащаб - една от които е и Techno Gym.

Екипът на shake.bg предоставя също безплатна и бърза консултация, за да може заедно да подберете най-добрия продукт за своите специфични нужди.

А какво по-хубаво от това да се чувствате добре, да изглеждате във върхова форма и да живеете живота си по възможно най-здравословния начин?

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност