Close search

Любимият плод показва сексуалния характер

Любимият плод показва сексуалния характер Любимият плод показва сексуалния характер Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Съществува легенда, че в Средновековието мъжете подлагали бъдещите си съпруги на "плодов тест"…

Пред дамите поставяли тава с разнообразни плодове и тя трябвало да избере само един. Смятало се, че по избора й проличава какъв ще бъде сексуалния им живот завбъдеще.

Години по-късно американски учени изследват това поведение. Ето какво показва изследването:

Банани:

Дамите, харесващи този плод, имат уязвима и ранима душа. Винаги са заобиколени от много мъже, защото са очарователни, но са и прекалено критични към себе си. Мъжете не трябва да изтъкват техните недостатъци, защото рискуват да се превърнат в най-лошия им враг.

Ябълки:

Жените харесващи ябълки са с твърди и силни характери, но и консервативни понякога. Те не се отличават с кой знае какво от всяка друга жена, но са верни на половинката си.

Праскови:

Любителките на този плод са със сложен характер, който е доста труден за разбиране. Тези жени искат интересен живот. Винаги са открити към секс експерименти, но само с верен партньор. 

Ананаси:

Дамите, харесващи този плод са моногамни и държат на партньора си. Това съвсем не означава, че любовният живот с тези "корави дами" ще бъде скучен, защото те крият много изненади. Такива жени имат силна положителна енергия, която привлича мъжете, но в същото време са склонни да останат загадка за тях много дълго време.

Круши:

Жените, харесващи този плод обичат да са в центъра на вниманието. За това, ако се окажете с такава жена в леглото, ще е необходимо доста да я поглезите.

Грозде:

Дамите, предпочитащи този плод не търпят да са само с един партньор. Те търсят постоянна забава и рядко си лягат сами. Основното изискване на тези жени към партньора е да има чувство за хумор и весел характер, с който да я привлекат. 

1 Коментар

  1. Small
    Анонимен

    Щот те в Средновековието като не са имали бани и са вярвали, че с водата изкарваш духа от тялото си (тоест изобщо не са се къпели) само до секс експериементи им е било. А...и най-вече банани и ананаси са си внасяли. Чудите се какви тъпотии да публикувате.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност