Close search

Мощният имуностимулатор - прополис

Мощният имуностимулатор - прополис Пчелният клей, известен още като прополис е едно от най-добрите средства за засилване на имунната защита Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Пчелният клей, известен още като прополис е мощен имуностимулатор. Също така е едно от най-добрите средства за предпазване и против грип.

По принцип клеят се използва под формата на тинктура. Препоръчителната "дневна доза" е 20 капки, които се разтварят в топло мляко или вода. Желателно е да се пие сутрин. 

За по-бързо засилване на имунитета, при грипно състояние, дозата може да се увеличи до 40 капки, приемани сутрин по 20 и вечер (но не след 19 ч.) по 20 капки, разтворени във вода.

Прополисът също така помага и за по-бързото заздравяване на рани и потиска развитието на пародонтоза.

Преди време учени от Пловдивския университет са установили, че пчелният прополис притежава уникални свойства, благодарение на които е възможно успешно да се използва и в борбата с раковите заболявания.

Чрез своето проучване те доказали, че прополисът притежава свойството да разрушава раковите клетки без да засяга здравите.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност