Close search

Отслабнете с ябълков сок

Отслабнете с ябълков сок Диетата с ябълков сок може да ви помогне не само да намалите теглото си, а и да тонизирате организма си, да подобрите дейността на имунната си система. Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Диетата с ябълков сок може да ви помогне не само да намалите теглото си, а и да тонизирате организма си, да подобрите дейността на имунната си система. Ябълковият сок е и отличен вариант за профилактика против образуване на камъни в бъбреците. Консумацията му регулира обмяната на веществата в организма.

Трябва да се знае, че не всички сортове ябълки действат еднакво на човешкия организъм. По-киселите сортове помагат да се справим с диабета, отслабват пристъпите на мигрена, действат против безсъние. След преяждане те са отлично средство за подобряване на храносмилането, но не трябва да се консумират веднага след обилното хранене. В никакъв случай не бива да се подценява способността на ябълковия сок да действа като антиоксидант.

Ябълковият сок притежава всички полезни съставки на самите плодове, от които е изцеден, но ако се премине на диета с ябълков сок, е нужно да се спазват няколко правила.

На първо място сокът трябва да е прясно изцеден. Той трябва да се приема в точно определени часове, да не се използва като заместител на вода. Моно диетата действа отлично в съчетание с прием на минерална вода. Идеята да се разрежда сока с вода, не е приемлива. Сокът се приема в указаните часове, а вода по всяко време, когато има потребност от нея.
Приемите на чаша пресен ябълков сок трябва да са през 2 часа. Ако първият прием е в 8.00, следват в 10.00 часа, 12.00 и т.н , като последният ще бъде в 22.00 часа.

Като всяка моно диета и тази има своите недостатъци. На първо място не всеки може да я издържи, но тя все пак се провежда в рамките само на един ден. Втора неприятност, която е възможно да се случи при някои хора с по-чувствителен стомах, е да се стигне до запек. Специалистите съветват непосредствено преди лягане за сън в деня на диетата да се вземе топла вана, без да се добавят в нея соли или пяна за вана.

Източник: otslabvam.info

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност