Close search

Пет бара на неочаквани места

Пет бара на неочаквани места Най-невероятните локации, където може човек да изпие питие с приятел Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Особено приятно е да излезете вечер безцелно с някой верен приятел и да се впуснете в търсене на нови места за забавление. 

Ето няколко точно такива неочаквани локации за барове и ресторанти, подбрани от cntraveler.com:

На 5 метра под водата

Барът "Ред сий стар", разположен на около 5 метра под водата в Червено Море, е една от най-големите атракции в Елиат, Израел. Той е обзаведен в ексцентричен декор, наподобяващи медузи столове и вдъхновени от морските краставици колони, барът успешно създава морска атмосфера. Човек може да седи, да си пие питието и да гледа заобикалящата го морска среда през някой от общо 62-та прозореца.

Бар в иглу

Леденият бар в Юкасярви, Швеция е добра идея за всички, които не се плашат от студа. Това е дестинацията за всички, които нямат нищо против да пият коктейла си при минусови температури. Обстановката като цяло е ледена - леден барплот, ледени стени и ледени скулптори. Разбира се, барът се изгражда всяка година отново, тъй като през лятото стените му се стопяват. 

Бар в дърво

"Сънланд Боабаб" в Южна Африка е единственото място по света, на което можеш да пиеш питието си във вътрешността на хилядолетен боабаб. След 6 хил. години вътре в дървото се е отворило достатъчно пространство за 15 души, които спокойно да консумират алкохол.

Бар в стар затвор

Бар "Алиби" в Бостън се помещава в сградата на бившия затвор в града. Атмосферата, макар и леко мрачна и на моменти плашеща, е доста екзотична и привлича посетители. Кой би казал, че хората с удоволствие ще влизат в каменни килии. Фотографиите на престъпници, лежали в поправителното учреждение, украсяват стените и дават на бар "Алиби" още по-интригуващ вид.

В дървена колиба в океана

Всички сме виждали по филмите онези екзотични къщички от пръчки и въжета, които са разположени на платформа вътре в самия океан. Местните жители и техните гости живеят в такива. Е представяте си такъв бар. Под всичките прътове и клечки виждаш океана, изпиваш си питието и буквално след секунда вече плуваш в кристалните води на океана. "Флойд пеликан бар" предлага всичко това.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност