Close search

Рецепти на Ванга срещу главоболие

Рецепти на Ванга срещу главоболие Рецепти на Ванга срещу главоболие и преумора Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Пресните билки човек може сам да си набере през ранна пролет, понякога още от края на февруари, та чак до ноември. Някои от тях могат да се намерят даже и през зимата под снежната покривка, ако човек преди това си е забележел местонахождението им...

Главата се мие с вода, в която е сварена дива мерудия.

При главоболие на дете - голяма китка от изсушена билка жълт смил се поставя в торбичка от чисто платно и се прави възглавничка. След като детето преспи една вечер на нея, билката се изважда и се сварява. С водата се полива главата на болното.

При хронично главоболие - сварява се чубрица в голямо количество вода. Вечер главата се потопява за 10-15 минути във водата, а после се полива цялото тяло.

Когато имате неспокоен сън и болки в главата - в 2-3 литра вода се сваряват 1-2 листа от тревата столетник. С нея се поливат главата и тялото вечер няколко пъти.

Главоболие причинено от стрес - в продължение на няколко дни болният да взема вечер преди лягане по 1 супена лъжица захар на пясък, да я слага в устата и след това да изпива 1 чаша вода.

За преумора - да се увият краката с мушама, направена от восък, зехтин и вода. Болният да преспи с нея една нощ. При нужда процедурата да се повтори.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност