Close search

Смокинови листа лекуват камъни в бъбреците

Смокинови листа лекуват камъни в бъбреците Един от най-ефикасните методи за изхвърляне на камъните от бъбреците са отварите от смокинови листа Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Един от най-ефикасните методи за изхвърляне на камъните от бъбреците са отварите от смокинови листа.

Научният термин, който се използва за название на камъни в бъбреците е нефролитиаза. Заболяването засяга бъбреците, като предизвиква образуването на различни по големина песъчинки и камъни. Те могат да достигнат размер от няколко сантиметра и колкото по-големи са толкова е по-трудно тяхното премахване.

Според специалистите заболяването започва да се развива при неправилна обмяна на веществата. Симптомите, които сa при наличието на камъни в бъбреците са повръщане, кръв в урината, отпадналост на тялото.

При наличието на тези симптоми трябва да вземете незабавни мерки, за да може лечението да е възможно най-лесно. Предлагаме ви да използвате народната медицина, защото тя лекува с природни дадености, които не оказват неблагоприятно въздействие върху организма. Предлагаме ви да използвате отвара от смокинови листа, която е една от лесните за приготвяне, а ефекта от нея е бърз и благоприятен за организма. Те имат силата да подтикнат изхвърлянето на частиците в бъбреците.

Днес ще ви представим лечебната сила на смокиновите листа, която ще ви помогне да изхвърлите образуванията в бъбреците лесно и безболезнено.

Нужни са ви 5 смокинови листа, които трябва да сварите за 10 минути в 1 литър вода. Следващата стъпка е да прецедите приготвената отвара. Вече сте готови и можете да я приемате. Пиете от нея по 75 грама 3 пъти на ден преди основните хранения. Лечението с тази отвара от смокинови листа трябва да е в продължение на 1 седмица, за да може да се извлекат максималните ползи и тя да ви помогне за изхвърлянето на образуванията.

Отвара няма да навреди на организма по никакъв начин, така че не губите нищо ако изпробвате, макар и да не сте почитател на народната медицина. Със сигурност ще се удивите от ефективността от нея и силата на смокиновите листа и ще продължите да я използвате за лечение на различни заболявания.

Източник: bilka.info

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност