Close search

Стартира конкурсът за красива фигура и добра спортна форма "Фитнес лейди"

Стартира конкурсът за красива фигура и добра спортна форма "Фитнес лейди" Стартира конкурсът за красива фигура и добра спортна форма "Фитнес лейди" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

От днес до 20 август всяка дама с красива фигура и в добра спортна форма има възможност да подаде своята заявка за участие в конкурса „ФИТНЕС ЛЕЙДИ” - инициатива, която има за цел да вдъхнови и подпомогне жените да постигнат желаната фигура и да водят по-здравословен и активен живот. Идеята на кампанията е да се превърне в национален проект, стимулиращ жените да бъдат физически активни и здрави – важна стъпка към емоционален и психически стабилитет. Началото на дейността на „ФИТНЕС ЛЕЙДИ“ ще бъде отбелязана с провеждане на национален конкурс за жени с красива фигура и добра спортна форма.

Желаещите да се включат могат да подадат персонална снимка в цял ръст и кратка информация за себе си на office@fitnesslady.eu. Предварителната селекция ще включва факти като име, години, килограми, упражняван спорт, професия, кратка биографична справка и начин на хранене. В конкурса могат да участват дами от всяка възраст и точка на страната. 

Единственото условие е да спортуват активно (без значение от вида спорт) и да са оформили тялото си в стегнати и хармонични форми. Участието в първите два етапа на конкурса е безплатно, финалистките ще трябва да заплатят 60 лв. такса за участие (в цената се включват и 2 нощувки в Слънчев бряг), ако участват като физически лица. А ако участват от името на фирма или спортна зала, таксата е 120 лв.

Конкурсът ще се проведе в 3 етапа. Първият кръг стартира днес, 5 август 2013 г., и ще продължи до 20 август, като през това време всяка дама има възможност да заяви желанието си за участие, изпращайки снимка и информация за себе си на посочения мейл адрес. 

Началото на втория етап е на 23 август и ще продължи до 25 август, като в тези 3 дни ще се проведат кастингите на одобрените кандидатки в градовете София и Пловдив. Третият, финален кръг ще се реализира от 30 август до 1 септември в Слънчев бряг, като домакин на финала ще бъде Bedroom. 

Медийни партньори на „ФИТНЕС ЛЕЙДИ” са Sportal.bg, Kulinaria.bg, Хайлайф, Bnews.bg, Blife.bg, Mail.BG, Radar.bg.

Конкурсът ще се проведе в две категории – „Най-хармонично тяло” и „Най-добра спортна форма и издържливост”. Всяка категория има своите изисквания и критерии за участие, които можете да проследите във фейсбук профила на инициативата, с над 17 хиляди харесвания: facebook.com/FitnessLady, както и сайта на кампанията fitnesslady.eu

Например, в първата категория, всяка една участничка може да избере да участва в една от двете категории или и в двете. В Категорията за „Най-хармонично тяло“ дамите ще имат възможност да демонстрират постиженията си в два кръга: сравнителен и свободно съчетание. 

А във втората категория ще има четири кръга: планк за време (най-дълго издържалата състезателка печели); 10 клека и 5 лицеви опори - един кръг, времето, с което разполагат участничките е 8 мин. (победителка е тази, която реализира повече кръгове); 40 бърпита за време и тръстър с щанга с тежест равна на 30% от теглото на участничката (победителка е тази участничка, която успее да направи най-много бройки за 5 мин.).

Журито на „ФИТНЕС ЛЕЙДИ” се състои от изявени спортисти и професионалисти в сферата на изграждането и поддържането на красива и здрава фигура. За сега няма да издаваме техните имена. 
На финала ще бъдат определени носителките на Титлата за „Най-хармонично тяло”, „Най-атрактивно съчетание” и „Най-добра спортна форма и издържливост”. 

Всяка една от победителките ще бъде представена в сайта на „ФИТНЕС ЛЕДИ“ и ще има възможност за 6 месеца да води собствена рубрика в сайта, за да може да помогне и вдъхнови колкото може повече дами да се грижат по добре за фигурата и самочувствието си.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност