Close search

Три ефективни рецепти помагащи за заздравяването тъканта на ставите

Три ефективни рецепти помагащи за заздравяването тъканта на ставите Три ефективни рецепти помагащи за заздравяването тъканта на ставите Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Редовното приложение на тези рецепти подпомага здравето на ставите и свободата на движението, пишат колегите от bolime.net.

  • Рецепта първа (сини сливи, смокини и кайсии)

За 1-2 месеца всяка вечер, 2-3 часа преди лягане се препоръчва да се ядат по една синя слива, сушена, една сушена смокиня и пет филийки от сушени кайсии. Този плод съдържа хранителни вещества, които предизвикват дейността на регенеративните процеси на междупрешленните дискове. Благодарение на консумация на тези продукти се случва следното: прешлени възстанови естественото си положение, без външно влияние (масаж и хиропрактика), тъканта става по еластична и устойчива. Този народен лек е полезен за хора от различни възрастови групи.

  • Рецепта втора (лечебна)

Изсипете вряла вода върху пресни листа от каланхое и ленено семе, така че да стане гъста паста. Нанесете сместа върху превръзка от марля или кърпа и прикрепете към засегнатите стави. За подобряване на терапевтичния ефект е добре компресите да се правят вечер.

  • Рецепта трета (медицинска лайка)

Напълнете 5 супени лъжици лайка и ги сложете в един литър вряща вода. Оставете билковата смес да заври. След като стане готова, завийте съда с кърпа и го оставете за около тридесет минути. Сега трябва да излеете инфузията в купа и да разредите със студена или хладка вода, така че да е приятна за баня на краката. Стойте докато изстине.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност