Close search

Уиски Фест София 2014 е празник за всички уиски ентусиасти, ценители и любители

Уиски Фест София 2014 е празник за всички уиски ентусиасти, ценители и любители Тридневният фестивал ще представи над 55 марки и над 200 уиски вкуса от цял свят Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Уиски Фест София 2014 ще приветства своите гости в Sofia Event Center, Paradise Center на бул. „Черни връх“ 100. 

Тридневното събитие стартира на 31 октомври 2014 г., петък и ще продължи до 2 ноември 2014 г., неделя. Дегустационните щандове и изложението ще посрещат гости в следобедните и вечерни часове.

Единственият по рода си Уиски Фест София 2014 е празник за всички уиски ентусиасти, ценители, приятели, любители и колекционери.

Тази година Уиски Фест впечатлява с броя и славата на международните посланици на марките, които ще посетят София. Специални гости са уиски легенди като Фред Ноу, Гордън Моушън, Дейвид Робъртсън, Джой Елиът, Джон Кешмън, Том Джоунс, Фиона Саваж, Адам Буут и Ан Милър. Те ще проведат 28 специални дегустационни Майсторски класа. По време на Уиски Фест ще бъдат представени лимитирани серии на добре познати марки и експертни техники за семлинг. Посетителите ще могат да участват в създаване на собствени блендове уиски, да опушват напитките си или да получат бутилка с автограф от създателите на някои от любимите си марки.

Събитието отваря врати за всички жадни да научат нови уиски-факти, като се предлага избор между билети в различни ценови категории: дегустационен стандартен (15.00 лв) или премиум билет (25.00 лв), както и билет за участие в Майсторски клас (35.00 лв). Билетите ще се закупуват на място, като за нетърпеливите е активирана он-лайн услуга за резервация на www.whiskeyfestsofia.bg с 10% отстъпка.
Специализиран магазин ще предлага на посетителите както стандартни, така и уникални уиски продукти на цени на вносителите.

Участниците и организаторите горещо апелират към отговорна консумация и въвеждат Етикет на поведение и стандарт за дегустация 1 унция (1oz).

Пълната програма, биографии на чуждестранните гости, работно време и допълнителна информация за Whiskey Fest Sofia 2014 може да намерите на www.whiskeyfestsofia.bg и  www.facebook.com/whiskeyfestsofia.

Организаторите и всички представени марки на Уиски Фест София 2014 призовават към отговорна консумация!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност