Close search

Въздухът ухае на печени чушки в новия брой на списание "Меню"

Въздухът ухае на печени чушки в новия брой на списание "Меню" Въздухът ухае на печени чушки в новия брой на списание "Меню" Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Преходът между лятото и есента е апогеят на ароматния зеленчук, който идва от Америка, но за да стигне до нашите места, минава през Египет, Персия и Цариград. 

Село Куртово Конаре е едно от българските места, в които чушката е от огромно значение. Тя е добре приета и в Турция включително и в един от най-интересните кулинарни райони - Югоизточен Анадол, където задочно ще ви заведем. С текст и снимки ще се запознаете и с частица от Северна Албания - място, все още непознато за мнозина.

Ще научите и малко повече за бирата, за която Магдалина Генова разказва в обширен материал, посветен на историята, стиловете и новото развитие на тази многолика напитка. 

Десертите в този брой пък са с круши - ароматни, сладки, но и леко тръпчиви.

Къде може да намерите списание "МЕНЮ"?

От този брой списание МЕНЮ вече се разпространява в цялата страна в обeктите на "Разпространение на печата" и Lafka.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност