Въздухът ухае на печени чушки в новия брой на списание "Меню"
Преходът между лятото и есента е апогеят на ароматния зеленчук, който идва от Америка, но за да стигне до нашите места, минава през Египет, Персия и Цариград.
Село Куртово Конаре е едно от българските места, в които чушката е от огромно значение. Тя е добре приета и в Турция включително и в един от най-интересните кулинарни райони - Югоизточен Анадол, където задочно ще ви заведем. С текст и снимки ще се запознаете и с частица от Северна Албания - място, все още непознато за мнозина.
Ще научите и малко повече за бирата, за която Магдалина Генова разказва в обширен материал, посветен на историята, стиловете и новото развитие на тази многолика напитка.
Десертите в този брой пък са с круши - ароматни, сладки, но и леко тръпчиви.
Къде може да намерите списание "МЕНЮ"?
От този брой списание МЕНЮ вече се разпространява в цялата страна в обeктите на "Разпространение на печата" и Lafka.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook