Close search

Връзката между храната и любовните умения при мъжа

Връзката между храната и любовните умения при мъжа Връзката между храната и любовните умения при мъжа Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Както гласи старата поговорка : " Любовта на мъжа минава през стомаха", чревоугодник или не, всеки представител на силния пол не може да остане безучастен пред добре приготвено и поднесено ястие.

Но най-интересно е каква е връзката между храната, която консумира и любовните умения, които има в леглото.

Когато любимото му е ястие са сладкишите

Представителите в тази група са нещо средно между Мечо Пух и Карлсон, който живее на покрива.

Мили дами, трябва да забравим предразсъдъците, които имаме по отношение на това, че мъж, който не яде месо, не е никакъв мъж. 

Проучването ни сред мъжете доказва, че любителите на сладките изкушения са много палави и забавни в леглото, а също така са истински вълшебници на тема "кунилингус". А сред чаршафите вие се превръщате в най-желания сладкиш. 

Повечето жени биха ви завидели ако имате такъв мъж до себе си. 

Температура на приготвяне: много висока, особено в началото.

Начин на приготвяне: За предпочитане е никакво бельо, задължителна епилация на тялото, след което се покривате цялата с бита сметана. Това е сигурна гаранция, че ще си прекарате много добре. 

Подходяща рецепта за първа съвместна вечеря: Гофрети с червени боровинки

Стандартният, предпочитана от този мъжкар храна е бързо приготвената

Ако любовникът ви предпочита бързо приготвената храна и не признава никакви кулинарни правила в кухнята, то той обезателно обича червено вино и смята сексът за нещо напълно естествено и нормално за човешкия род. 

Ако той беше живял в началото на века, вероятно би бил привърженик на теорията, че говорим за нещо толкова естествено, като пиенето на вода за задоволяване на жаждата ни, една нормална потребност, която не се нужда е от никакви условности. 

На повечето дами това би им се сторило скучно, но това съвсем не е така. Представителите на Стандартния тип обожава спонтанния секс и ако досега не се усещали какво е да ви повалят на плота в кухнята или да ви свлекат на пода в антрето, докато още дори не сте се събули, то пригответе се и се оставете на момента. 

Температура на приготвяне: Много, много висока, макар и ястието да се подготвя много бързо.

Начин на приготвяне: Шепнете в ухото му колко много го желаете. 

Подходяща рецепта за първа съвместна вечеря: Бургери или пилешки крилца

Богът, любимата храна на този мъж е екзотичната

Той обича нестандартните ястия от тайландската, виетнамската, мексиканската и индийската кухня, и не признава нищо приготвено, което не съдържа къри, джинджифил, уасаби или чили! 

Дами с този палавник забравете да гледате тавана и да търсите пукнатини по него, докато се извивате в леглото с него. Първо, защото ще се извивате съвсем буквално и второ, защото едва ли ще виждате много от тавана, докато изпълнявате любимата му програма от почти всички познати и непознати пози от Кама Сутра. 

Температура на приготвяне: Толкова високо, че има риск да се опарите сериозно. Или поне да преживеете един от най-запомнящите се оргазми в живота ви.

Начин на приготвяне: Екзотика – отблясък на гола и потна кожа, звънящи гривни, белезници… но всичко това стилно представено, като да речем в аксесоари и провокативно бельо.

Подходяща рецепта за първа съвместна вечеря: Суши с авокадо и моцарела.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност