Close search

Втори етап от единствената потребителска класация у нас "Любимите марки" стартира на 3 юни

Втори етап от единствената потребителска класация у нас "Любимите марки" стартира на 3 юни Втори етап от единствената потребителска класация у нас "Любимите марки" стартира на 3 юни Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Вторият етап от единствената потребителска класация у нас “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” ще стартира на 3 юни, вместо на 27 май. Забавянето произтича от по-продължителната обработка на информацията и гласовете от първия етап на инициативата, в който взеха участие над хиляда и сто души. Вторият етап на инициативата ще продължи една седмица, до 10 юни. В този период потребителите ще имат възможност да гласуват за една от продължилите марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл продължават в трети последен кръг на класацията.

Третият етап ще стартира на 18 юни и ще приключи на 26 юни, когато ще станат известни любимите марки на българския потребител във всеки от посочените раздели, както и марката, събрала най-много гласове в петото издание на „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. На пищна церемония ще бъдат наградени любимите марки в съответната категория. Събитието ще се проведе на 27 юни в "Гранд хотел София".

Партньори на инициативата тази година отново са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Сердика Център София. Медийни партньори на класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" 2013 г. са радио Витоша, сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, рекламна агенция „Кресли адвъртайзинг”, информационна агенция Cross.bg, b2bnews.bg, Biolife.bg, медийна компания Xenium, Bulevard.bg, Kulinaria.bg и BGreklama.bg.

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес: www.mylovemarks.eu. Участниците номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност