Close search

Желатин срещу болки в гърба и врата

Желатин срещу болки в гърба и врата Почти всеки човек е изпитвал остри болки в гърба и врата, а те могат да спрат само за 7 дни Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Почти всеки човек е изпитвал остри болки в гърба и врата, а те могат да спрат само за 7 дни и то само с помощта на желатин.

Желатинът присъства редовно в кухнята ни, защото с негова помощ се правят вкусни сладкиши, но никой от вас може би дори не подозира, че това е едно уникално лечебно средство. 

Рецептата с желатин е за консумация, а не за мазане на болезнените места. Всеки, който я е приложил споделя, че след 7 дена болката отшумява, а при прилагането на лечението за 30 дена болката спира напълно и вече не се появява, споделят от bilka.info.

За направата на чудотворната рецепта ви трябват само 150 грама прах от желатин, той ще ви стигне за цял месец лечение.

Всяка вечер приготвяйте смес от 1/4 чаена чаша вода, задължително студена и 5 грама разтворен желатин в него. Бъркайте и разбийте хубаво приготвената смес, защото не трябва да остават никакви бучки. Сместа се оставя така до сутринта.

Когато станете приготвената смес вече ще се е превърнала в желе и трябва да я изядете преди да сте закусили.

Лечението с желатин, което прилагате за спиране на острите болки в гърба и врата е с период от точно 1 месец. Можете да го повторите чак след 6 месеца.

Приемането на тази желатинова смес подобрява метаболизма, подобрява работата на мозъка, спомага за растежа на здрава коса и нокти, и разбира се „смазва“ ставите, като спира силните болки в гърба и врата.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност